FAQ – Ofte stillede spørgsmål

 

Kunde

Hvordan virker Keep the Beauté?

Keep the Beauté er en application, der kan bruges til at booke skønhedsbehandlinger. Man kan både via en app og en website finde den rette behandling alt efter pris, lokation og bedømmelser.

 

Hvordan kan jeg oprette en profil?

Du skal oprette en profil, før du kan booke en behandling. Inde i appen kan du nederst i højre side finde en ikon, der hedder ”My Profile”. Klik på ikonet og indtast din e-mailadresse. Du vil herefter modtage en (Autehntication Code) via din e-mail. Koden bør du skal taste ind for at komme videre i oprettelsesprocessen. Når du engang er logget ind, kan du udfylde dit navn og dit mobilnummer, samt tilføje et profilbillede.

 

Hvordan kan jeg booke en behandling?

Du skal være logget ind på din profil, før du kan booke en behandling. Alle behandlinger findes under ikonet ”All Services”. På denne side kan du alt efter pris, lokation, bedømmelse og popularitet finde den behandling, som du er interesseret i. Inde i hvert opslag kan du blandt andet se, i hvilken by behandlingen finder sted, en beskrivelse af behandlingen, hvor mange bedømmelser den har, og hvem behandleren er. Helt nederst kan du finde de ledige datoer og tidspunkter, som du selv kan vælge og få booket behandlingen.

 

Hvor kan jeg se mine bookinger?

Alle dine bookinger kommer frem under ikonet ”Bookings”. Du vil efter enhver forudbetalt booking få en bekræftelse på din e-mail.

 

Hvordan kan jeg annullere en tid, som jeg har booket til behandling?

Når du har afgivet din bestilling, og din betaling er autoriseret, har du mulighed for at annullere bookingen senest 48 timer inden starttidspunktet for behandlingen. Ved annullering af bookingen inden for de 48 timer, vil 50% af din betaling blive refunderet.

 

Hvordan kan jeg kontakte behandleren inden booking?

Tryk på det valgte behandlings-opslag, som du er interesseret i. Inde i opslaget står der, hvem ”Service Provider” er. Tryk på Service Provider, og du vil komme frem til behandlerens profil. Under behandlerens profilbillede er der en ikon, der hedder ”Message”. Når du trykker på den, kommer der helt nederst til højre en plus-ikon (+) frem. Tryk på den og du kan nu skrive til behandleren.

 

Hvad gør jeg, hvis behandleren ikke er til stede ved den aftalte bookings-tid?

Du kan til at starte med prøve at kontakte behandleren både på e-mail eller på telefonnummer, som du får at vide i din bekræftelsesmail. Hvis du intet svar får, kontakt venligst os (Keep the Beauté) på e-mail: [email protected] – vi vil kontakte behandleren og din betaling vil blive refunderet. Behandleren vil få en advarsel fra os, og du har også muligheden for at bedømme personen på sin profil.

 

Hvordan kan jeg bedømme behandlers arbejde?

Efter enhver behandling har du muligheden for at bedømme den behandling du har fået. Gå ind på det opslag, som du fik booket tid på. Tryk på ”Reviews” og derefter kan du både skrive, give stjerner og uploade billeder af den behandling, som du har fået.

 

Hvordan kan jeg kontakte Keep the Beauté?

Du kan kontakte os på [email protected] – Vi besvarer mails inden for 24 timer på hverdage, men bestræber os på at besvare alle indkomne e-mails hurtigst muligt.

 

Behandler (Vendor)

Hvordan kan jeg oprette en behandler-profil?

Du skal downloade (App: KTB Vendor). Den e-mail, som du bruger til at oprette en behandler-profil med, kan i fremtiden ikke mere bruges til appen Keep the Beauté. Den er lavet til kunder, der kan booke behandlinger. Indtast din e-mail og den ”Verification Code” som du modtager på e-mail. Derefter skal du indtaste følgende oplysninger: First name, Last name, Store name, Phone number, Biography og Address.

Læs vores brugerbetingelse igennem før du accepterer den og godkender dine oplysninger. Du er først godkendt som en behandler, når vi accepterer dig som Vendor – Du vil få svar inden for 24 timer.

 

Hvordan kan jeg poste et opslag mht. mine behandlinger?

Under ikonet ”Sevices”, kan du øverst til højre side trykke på plusikonen (+). Herefter vil du kunne oprette et opslag ”Create a new service”. Udfyld Step 1, 2 og 3 og tryk på ”save”.

Vi vil inden for 24 timer godkende dit opslag, og derefter vil dit opslag være tilgængelig både på app og website for alle.

 

Tips: Brug nogen gode kvalitetsbilleder, hvor det viser dine behandlinger!

 

Hvor kan jeg se mine beskeder?

Dine beskeder vil kunne ses under ikonet ”Overview” og helt øverst til højre er der en taleboble, hvor dine beskeder ville havne.

 

Hvordan og hvor lang tid tager det før jeg modtager min betaling?

Vores betalingssystem fungerer over Stripe. Alle vores behandler/vendors vil modtage en e-mail fra os med et link, der forbinder behandlerne via Stripe med Keep the Beauté. Det er meget vigtigt at alle vores behandler udfylder det link, vi sender til dem, for at vi nemt og på en sikker måde kan betale vores behandler.

Du vil modtage din betaling 14 dage efter udført behandling.

Hvad gør jeg hvis kunden ikke dukker op til den aftalte tid?

Hvis kunden udebliver eller bliver forhindret i at komme får du udbetalt hele beløbet for behandlingen.